Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Hμερίδα με θέμα “Νέος Ασφαλιστικός Νόμος”



Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 9-3-2020 και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα “Νέος Ασφαλιστικός Νόμος”. Το θέμα θα αναπτύξει ο δικηγόρος Διονύσιος Ρίζος, ειδικευμένος σε ασφαλιστικά θέματα. Η ημερίδα θα περιλαμβάνει (ενδεικτικά):
1. Ανάπτυξη των γενικών αρχών του νέου ασφαλιστικού Νόμου, σε συνδυασμό με την κείμενη νομοθεσία (εθνική / ανταποδοτική σύνταξη) και τις ασφαλιστικές κατηγορίες που προβλέπονται.
2. Οδηγίες για την επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας, για τους δικαστικούς επιμελητές με 20, 25, 30 και 35 χρόνια ασφάλισης, αλλά και τους νεότερους, αλλά και πόσο επηρεάζει η επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας (με βάση το ιστορικό ασφάλισης) το ποσό της σύνταξης.
3. Θέματα εξαγοράς πλασματικών ετών ασφάλισης, ηλικιακά κριτήρια συνταξιοδότησης κλπ 
Η ημερίδα θα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση, μέσω του καναλιού της ΟΔΕΕ στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCs_KMACljMRfT07Et2ITVYw το video δε της ημερίδας, θα αναρτηθεί στο ίδιο κανάλι για μεταγενέστερη θέαση.
Δυστυχώς για λόγους ασφάλειας εκ του κορωνοϊού, δεν είναι εφικτή η προσέλευση στην αίθουσα της Ομοσπονδίας και καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να την παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου.
Μέχρι την έναρξη της ημερίδας αλλά και κατά την διάρκεια της, μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις στο e-mail της ΟΔΕΕ epimelites@odee.gr οι οποίες θα απαντηθούν από τον ομιλητή.
Η ΕΓ της ΟΔΕΕ